Yoganouk is een lichte en knusse yogastudio in het centrum van Groningen. Een plek om tot rust te komen en je te verbinden met jezelf en met anderen. De lessen worden gegeven door één docent en in kleine groepen zodat er ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Zo krijg je de mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer bewust te worden van je lichaam en geest.

Yogalessen

Het wordt steeds bekender, maar voor wie nog nooit met yoga in aanraking is gekomen: hatha yoga is geschikt voor iedereen! Om yoga te beoefenen hoef je dus niet jong of lenig te zijn. Er worden verschillende rustgevende en dynamische hatha yogalessen gegeven, zodat er voor elk lichaam een geschikte les is.

Meer informatie, lesrooster en tarieven

Yoga

Het beoefenen van yoga maakt je lichaam soepeler en sterker. Het leert je de spanningen in je lichaam te vinden en los te laten. Daarnaast kalmeert het je geest en verbetert het je gezondheid.
Dat klinkt allemaal wel héél positief hè? Je bent altijd welkom om het zelf een keer te ervaren!

Meer informatie over (hatha) yoga

Sangha Meditatie

Door samen in stilte te zitten, krijg je de kans om te kijken en te begrijpen wat er in jezelf gebeurd. Bezoek ook eens een Mind Only Sangha meditatie­sessie.

Meer informatie meditatie

De docent

Anouk, de docent, is opgeleid aan de YAN (Yoga Academie Nederland). Een door de Vereniging van Yogadocenten Nederland erkende opleiding en lid van de Europese Yoga Unie.

Meer over Anouk

afbeelding Yogastudio