Yoga proefles

--Omdat er een 2e kindje op komst is worden mijn lessen vanaf januari 2 a 3 maanden overgenomen door Catherine Vandepitte. Er zullen dan tijdelijk geen proeflessen mogelijk zijn! Natuurlijk mag je wel een e-mail sturen met een aanvraag. Deze zal ik proberen zo snel mogelijk te beantwoorden!
Groetjes, Anouk --

Wil je een keer meedoen met één van de lessen bij Yoganouk of gewoon een keer een yogales proberen? Meld je op deze pagina aan voor een gratis proefles.

Het aanvragen van een yoga proefles doe je via het formulier op deze pagina. Een proefles is mogelijk bij de lessen die nog niet vol zitten. Geef daarom 2 voorkeuren op voor lesmomenten waarop jij kan.

Nadat ik je aanvraag heb ontvangen neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een datum met je af te spreken!

Eerste keer yoga

Is dit je eerste yogales? Vooraf krijgen mensen die geen of weinig ervaring met yoga hebben wat extra aandacht als je aangeeft dat je dat prettig vindt. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd, voorgedaan en actief begeleid. Wanneer je lichamelijke klachten hebt of specifieke doelen wilt bereiken is het fijn wanneer je mij dit wilt laten weten via het formulier. Hopelijk tot snel!

Tijdens de kerstvakantie zijn er geen lessen en beantwoord ik geen e-mail!